ترفندهای از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز

به گزارش وبلاگ دیور، از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز به وسیله روش طبخ مناسب، تنظیم میزان حرارت در پخت و با استفاده از افزودنی های معطری امکان پذیر است که می تواند در تهیه یک غذای لذیذ و خوش طعم به شما یاری کند.

ترفندهای از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز

وبلاگ دیور | سرویس آشپزی - گوشت یک ماده ضروری در سبد غذایی بوده و مصرف گوشت قرمز، به ویژه برای بچه ها و نوجوانان لازم است. این ماده غذایی علاوه بر تامین پروتئین مورد احتیاج روزانه، حاوی مقادیر زیادی آهن است که به راحتی جذب بدن می گردد. شما نیز ممکن است از آن دسته افرادی باشید که بوی نامطبوع گوشت قرمز برایتان قابل تحمل نباشد. آیا می دانید برای از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز از چه روش هایی باید استفاده کرد؟ استفاده از ادویه ها و سبزیجات معطر و بعضی ترفند های دیگر، راه حل هایی هستند که برای این منظور به کار می فرایند. برای آشنایی با این ترفند ها در ادامه با ما همراه باشید …

آنچه در این مطلب می خوانید:

  • روش های از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز
  • تاثیر نحوه پخت بر بوی گوشت
  • از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز چرخ نموده
  • ادویه ای برای از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز

روش های از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز

  • یکی از روش های موثر در از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز این است که سطح گوشت را با آرد بپوشانید، یکی دو ساعت صبر کنید و سپس گوشت را با آب معمولی بشویید. برای یک کیلوگرم گوشت، حدود یک مشت آرد کافی است.
  • ترفند دیگر این است که مخلوط سرکه و سیر له شده را روی سطح گوشت بمالید، 30 دقیقه صبر کنید، سپس گوشت را با آب بشویید و به روش دلخواه طبخ کنید.
  • برای از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز، قبل از فریز کردن به مدت 4-3 ساعت آن را در سرکه، برگ بو، زعفران، سیر و پیاز رنده شده بخوابانید تا مزه دار گردد، سپس آن را فریز کنید.
  • آب را با مقداری سرکه سیب مخلوط نموده، گوشت را به قطعات کوچک تقسیم کنید و در مخلوط آب و سرکه بریزید. ظرف حاوی گوشت را به مدت 48 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرکه در گوشت نفوذ کند و بوی زهم گوشت از بین برود.
  • برگ بو در از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز اثر فوق العاده ای دارد، بنابراین هنگام پخت گوشت چند عدد برگ بو به آن اضافه کنید و پس از پخته شدن گوشت، آن ها را خارج کنید و دور بریزید.
  • برای مزه دار کردن گوشت قرمز بهتر است به جای آبلیمو از کیوی استفاده گردد؛ کیوی باعث ترد شدن گوشت قرمز در عرض یکی دو ساعت می گردد.
  • پیاز و فلفل دلمه ای موثرترین سبزیجات در از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز هستند.

تاثیر نحوه پخت بر بوی گوشت

یکی از عوامل موثر در طعم و مزه گوشت، نحوه پخت آن است. طبخ گوشت با حرارت خیلی کم و پختن بیش از حد آن می تواند در طعم و بوی گوشت تاثیر منفی بگذارد. در واقع باید دقت کنید که تکنیک های پخت و پز و شیمی مواد غذایی می توانند عوامل مهمی در ایجاد طعم و مزه غذا باشند. بنابراین:

  • برای سرخ کردن گوشت، ابتدا تابه را گرم کنید، روغن را در تابه ریخته و اجازه دهید خوب داغ گردد، سپس گوشت را به تابه اضافه کنید. حرارت را نه آنقدر کم کنید که گوشت در روغن آب بیندازد و نه آنقدر زیاد کنید که سطح بیرونی گوشت بسوزد. تکه های گوشت را آنقدر بچرخانید که گوشت، مغزپخت گردد.
  • برای کباب کردن گوشت، ابتدا آن را به تکه های کوچک و نازک برش بزنید. بهتر است تکه های گوشت را به ضخامت 2 الی 3 سانتی متر و درست در جهت بافت ماهیچه ها، به صورت لایه های نازک برش بزنید. در نظر داشته باشید که اگر لایه های گوشت، ضخیم باشند بافت خارجی گوشت در مدت زمان کوتاهی می پزد، اما قسمت های میانی آن ممکن است خام بمانند و طعم و بوی نامطلوبی داشته باشند.

    یکی از ترفند های طبخ گوشت به روش کبابی این است که گوشت را قبل از پخت در ترکیبی از روغن زیتون، پیاز، فلفل دلمه ای، لیموترش و فلفل سیاه بخوابانید و چند ساعتی در دمای 6 تا 8 درجه سانتی گراد قرار دهید.

  • برای پختن گوشت، پیاز را تفت دهید، گوشت را به آن اضافه کنید و پس از تفت دادن گوشت، مقداری آب به آن اضافه کنید. برای گوشت گوسفندی حدود 3 ساعت و برای گوشت گوساله حدود 4 ساعت صبر کنید تا کاملا پخته شوند، سپس ادویه های مورد نظر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشد تا گوشت مزه دار گردد و بوی زهم آن از بین برود.

از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز چرخ نموده

بهترین ادویه برای از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز چرخ نموده، ادویه کاری است که مخلوطی از چند ادویه معطر مانند دارچین، زنجبیل، میخک، زردچوبه، تخم گشنیز، هل و … با نسبت مناسب بوده و طعم و بوی فوق العاده ای به غذا می بخشد.

ادویه ای برای از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز

ادویه مخلوط یک چاشنی فوق العاده برای از بین بردن بوی زهم گوشت گاو و گوساله است. برای تهیه این ادویه، همه مواد را مخلوط نموده و در ظرف شیشه ای دربسته نگهداری کنید. افزودن 3-2 قاشق غذاخوری از این ادویه به 500 گرم گوشت قرمز، در از بین بردن بوی زهم آن موثر است.

مواد لازم
پودر پیاز2 قاشق غذا خوری
پودر دانه کرفس1 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز دانه دار1/2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز2 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه و سفید2 قاشق غذا خوری
نمک1 قاشق غذا خوری
پودر جعفری خشک1 قاشق غذا خوری
پودر رزماری خشک 1 قاشق چای خوری
پودر ریحان خشک1 قاشق غذا خوری
پودر پونه خشک2 قاشق چای خوری
آرد1 فنجان

سخن آخر

بوی زهم گوشت قرمز ممکن است ناشی از عوامل مختلفی همچون تغذیه دام، مصرف دارو توسط دام و وجود بیماری در دام باشد که در صورت وجود بوی غیر طبیعی در گوشت باید از مصرف آن خودداری کرد. ولی در حالت طبیعی با استفاده از روش های ذکر شده در این مطلب می توانید تا حدود زیادی بوی نامطبوع گوشت را از بین ببرید و یک غذای خوشمزه و لذیذ درست کنید. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گرفته باشد و با ارسال نظرات خود در این زمینه، تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. پیشنهاد می کنیم 10 روش برای از بین بردن بوی ماهی از ظروف و فضای خانه را نیز در وبلاگ دیور مطالعه کنید.

منبع: setare.com

به "ترفندهای از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترفندهای از بین بردن بوی زهم گوشت قرمز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید