کشور های مختلف به دنبال راهی برای بازگشت دانشجویان بین المللی هستند

به گزارش وبلاگ دیور، کشور های مهاجرپذیر در حوزه آموزش بین المللی بخشی از درامد های قابل توجه این حوزه را از دست داده اند و به دنبال برنامه های جایگزین برای بازگرداندن دانشجویان هستند.

کشور های مختلف به دنبال راهی برای بازگشت دانشجویان بین المللی هستند

به گزارش گروه دانشگاه وبلاگ دیور به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بخش آموزش بین المللی در کشور های پذیرنده دانشجویان بین المللی بازاری به ارزش 14.6 میلیارد دلار در سال 2019 داشت، اما این میزان در سال تحصیلی 2021 بیش از 40 درصد کاهش را تجربه نموده است، به طوری که بسیاری از بخش ها دچار چالش های جدی شده اند.

بر همین اساس کشور هایی مانند استرالیا در کوشش هستند تا با ارائه برنامه های جایگزین، زمینه را برای حضور دانشجویان بین المللی فراهم نمایند. این برنامه دانشجویان را به رعایت الزامات قرنطینه در محل اقامت دانشجویی به صورت هدفمند ملزم می نماید و ضمن کوشش برای جبران خسارت های ناشی از شیوع ویروس کووید 19 و تعطیلی مراکز آموزشی، این کشور را همچنان به عنوان مقصدی برای دانشجویان بین المللی حفظ خواهد نمود.

استرالیا در کوشش است تا به طور هفتگی 3 هزار دانشجوی بین المللی را به دانشگاه ها بازگرداند البته این در حالی است که دولت این کشور، دائماً اصرار دارد که اولویت بازگشت باید به شهفرایندان استرالیایی محاصره شده در خارج از کشور داده گردد.

کوشش برای احیای دوباره بخش آموزش بین المللی

آموزش بین المللی دومین صادرات خلق نماینده ارزش افزوده برای استرالیا به شمار می رود و بخش آموزش عالی این کشور کوشش می نماید تا با یاری به دانشجویان در بازگشت به کلاس های حضوری، فرایند احیای این بخش را سرعت ببخشد.

تا پیش از شیوع ویروس کرونا، این کشور به طور میانگین بیش از 250 هزار دانشجوی بین المللی را هر ساله آموزش می داد که این میزان، بیش از 95 هزار صندلی شغلی را پشتیبانی می کردند. اما با از دست رفتن امکان پذیرش دانشجویان، مهاجران به سایر مقصد ها روی آوردند و جبران آسیب واردشده این بخش به ده ها سال فعالیت مداوم احتیاج دارد.

برنامه اعلام شده برای دانشجویان بین المللی، جنبه های شخصی، اجتماعی و آکادمیک دانشجویان را به دقت مورد آنالیز قرار داده است تا اطمینان حاصل گردد که آن ها با موفقیت تحصیلات خود را از سر می گیرند و در اسرع وقت دوباره به جامعه بازمی گردند.

در دو هفته گذشته، استرالیای جنوبی همچنین طرحی را تصویب کرد که اجازه می دهد حدود 160 دانشجو بین المللی هر دو هفته به ایالت برگردند. این طرح در انتظار تصویب دولت فدرال است. دانشگاه های استرالیا مدتی است که به عنوان بخشی از برنامه احیای مالی استرالیا، خواهان یک طرح ملی برای بازگشت ایمن دانشجویان از کشور های کم خطر هستند.

یک نظرسنجی نشان داد که 93 درصد دانشجویان بین المللی که خارج از کشور مانده اند، مسائل بهداشت روان قابل توجهی را تجربه می نمایند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "کشور های مختلف به دنبال راهی برای بازگشت دانشجویان بین المللی هستند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشور های مختلف به دنبال راهی برای بازگشت دانشجویان بین المللی هستند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید